Burgundin pata

Ruskista lihat.

Lisää uunipataan lihat, mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tomaattipyree, sipulit ja sienet.

Lisää punaviini.

Kypsennä 3-4h 160astetta.

Tarjoa esim.

riisin kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Aprilfool
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 2.6g2.9kcal0.6g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Kuivattu sieni (siitake) (Metsä), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Punaviini 1.6g1.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g10kcal1.2g0g0.2g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.6g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0g0.1g0g
Arvot/100g100g94kcal11.1g0g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373130