Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g0.9g3.3kcal0.2g0.6g0g0.1g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl1.3g1.5kcal0.3g0g0g0g
Pekoni (Dulano)0.6g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.1g0kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl0g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g16kcal1.2g1.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko6g8kcal0.6g0.7g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g149kcal10.9g12.7g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360