Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 3.9g7.2kcal0.7g0g0.5g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g20kcal1.4g0.2g1.6g0g
Valittu annoskoko6g10kcal0.7g0.1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g182kcal12.5g1.8g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912