Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)2.6g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.4g1.3kcal0g0g0.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1g0.8kcal0.1g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.5g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Kebabliha 1g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g19kcal1.6g0g1g0g
Valittu annoskoko6g10kcal0.8g0g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0g0.3g0g
Arvot/100g100g175kcal14.5g0g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159