Kekin uunibroisku

Tämä on laskettu 3dl riisiä ja 4porkkanaa, tietojen mukaan!

Tarvitset:
4 maustamatonta broilerin filettä
2-4 porkkanaa
(mausteet: suolaa, minttua, chilipulveria, jauhettua valkosipulia ja sokeria)
paistopussi

1,5-3dl riisiä
2-3 eri sipulia
valkosipulia
voita
öljyä
fondya (vasikka tai härkä)
1-2dl valkoviiniä (itse käytin sunrise shardonnayta)
0,5 kiekko mustapekka juustoa
suolaa ja pippuria (hieman) + ripaus paprikaa
kasari ;)

Lisäkkeeksi patonkia.

Sekoita mausteseos ja hiero kanojen pintaan, kuori ja suikaloi porkkanat (n.0,5-1cm suikaleiksi niin ei mene ylikypsiksi).

laita porkkanatpaisto pussin pohjalle ja päälle maustetut kanat.

Uuniin 150 astetta ja 35 min. Muista viilto pussin kulmaan...

(pellille koko höskä).

Valmista sillä välin risotto.

Kuullota sipulit öljy-voi seoksessa.

Lisää riisi ja kuullota hetki.

Lorauta joukkoon viiniä ja imeytä...

lisää fondy ja mausteet.

Lisäile vettä + viiniä ja imeytä ja toista niin monta kertaa, kunnes riisit ovat al dente! Lisää lopuksi mustapekkajuuto, sekoita ja anna juuston sulaa.

Aseta herkut tarjolle ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)0.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli, tuore0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 36-44 %, runsasrasvainen, kasakka/musta-pekka 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Rintaleike kariniemi1.5g1.8kcal0.3g0g0.1g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal0.6g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.3g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g81kcal5.3g3.5g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103662