Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät2.1g7.8kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g3.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g18kcal0.6g3.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko6g9kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g159kcal5.4g28.6g1.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818