Paholaisenkastike

Pilko sipulit ja paprika tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen.

Lisää mausteet.

Jauha kaikki aineet tasaiseksi soseeksi.

Valuta lopuksi öljy kastikkeen sekaan ohuena nauhana koneen koko ajan käydessä.

Säilytä kastike jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Suttu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulietana 0.4g1.8kcal0g0g0.2g0g
Paprika, punainen0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Sinappi 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g55kcal0g1.4g5.4g0g
Valittu annoskoko6g27kcal0g0.7g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g14kcal0g0.4g1.4g0g
Arvot/100g100g481kcal0g12.3g47.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145310