Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1.9g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g42kcal0.4g0.2g4.4g0g
Valittu annoskoko6g21kcal0.2g0.1g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Arvot/100g100g386kcal3.6g1.8g40g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182880