Suklaamousse

Laita paloiteltu suklaa kattilaan kahvin kanssa.

Kuumenna niin että suklaa sulaa, anna jäähtyä.

Lisää seokseen keltuainen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää suklaaseokseen ja mausta konjakilla.

Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Hanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pätkis minibites (140 g pussi)1.2g5.7kcal0g0.7g0.3g0g
Pandan maitosuklaa 150 g1.2g6.3kcal0.1g0.6g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.3g7.7kcal0g0.1g0.8g0g
Kahvi mustana 100ml0.6g0kcal0g0g0g0g
Konjakki/rommi/viski 40 til% alkoholia 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.2g0.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g40kcal0.2g2.8g3.2g0g
Valittu annoskoko6g20kcal0.1g1.4g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.1g0.7g0.8g0g
Arvot/100g100g359kcal1.8g25g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193289