Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g0.8g6.7kcal0g0g0.8g0g
Kookosrasva 100 % 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton0.7g2.3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g0.9g1.9kcal0g0.4g0g0.3g
Manteli 0.6g3.6kcal0.1g0g0.3g0g
Saksanpähkinä 0.2g1.4kcal0g0g0.1g0g
Hasselpähkinä 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Rusina 0.8g2.3kcal0g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g66kcal0.6g2g6.2g0.8g
Valittu annoskoko6g33kcal0.3g1g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna3g17kcal0.2g0.5g1.6g0.2g
Arvot/100g100g579kcal5.3g17.5g54.4g7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226201