Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 2.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.8g4.9kcal0g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g15kcal0.2g0.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko6g8kcal0.1g0.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g132kcal1.8g5.3g10.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957