Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 0.9g5.3kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Vehnälese 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 1.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Hunaja 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Siirappi, tumma0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g40kcal0.8g4.6g1.8g0.6g
Valittu annoskoko6g20kcal0.4g2.3g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.2g1.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g349kcal7g40.4g15.8g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500