Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Adzika kaste 220ml0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g3kcal0g0g0.2g0g
Valittu annoskoko6g1kcal0g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0g0.1g0g
Arvot/100g100g25kcal0g0g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149