Lennumummin gluteeniton leipä

Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää fiberhusk.

Anna turvota 10 min. Sitten lisää suola, öljy ja jauhot.

Lisäsin myös kourallisen kuivattua nokkosta.

Kohotus n. 10 min, sitten joko sämpylöiksi tai pitkulaiseen vuokaan.

Ja taas kunnon kohotus ja sitten uuniin 200 astetta n. 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.4g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Kaurahiutale 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kauralese 0.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Soijajauho vähärasvainen 0.4g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Tattarijauho, Myllynparas0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Pellavarouhe reformi luomu0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0.1g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g25kcal1.2g2.4g1g0.8g
Valittu annoskoko6g13kcal0.6g1.2g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g227kcal10.7g21.4g8.9g7.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312880