Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g5g1.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g6kcal0.4g0.8g0.2g0.4g
Valittu annoskoko6g3kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g49kcal3.5g7g1.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646