Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.4g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g0.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g7kcal0.2g1.4g0g0.2g
Valittu annoskoko6g4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g66kcal1.8g12.5g0g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970