Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.8g3kcal0.3g0g0.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.6g0g0.4g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.3g0g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0g0.1g0g
Arvot/100g100g76kcal5.6g0g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437