Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Risella), 60g0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkusieni, tuore Pirkka0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio0.1g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1.3g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g14kcal1g1.4g0.4g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.5g0.7g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g123kcal8.9g12.5g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315