Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.4g1kcal0g0.1g0g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija0.4g1.3kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.9g0.7kcal0g0g0.1g0g
Tonnikala öljyssä 0.3g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g63kcal1.8g1.8g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143995