Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi 0g0kcal0g0g0g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g5kcal0g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g41kcal0g3.6g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091