Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 4.7g9kcal0.9g0g0.6g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot0.9g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g24kcal2g0g1.6g0g
Valittu annoskoko6g12kcal1g0g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.5g0g0.4g0g
Arvot/100g100g213kcal17.9g0g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973