Vanhan ajan munasalaatti+pippurimakrilli

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi, lisää etikka, sinappi, suola ja makeutusjauhe.

Murskaa haarukalla keitetyt valkuaiset ja sekoita kastikkeeseen.

Revi salaatti, pilko tomskut ja kurkut.

Sekoita ja laita lautasille.

Pilko päälle valkuaiset ja lisää kastike.

Voit sekoittaa varovasti.

Aseta kalat päälimmäiseksi.

Salaattipohjaan voit käyttää mitä aineksia haluat ja pippurimakrillin tilalle sopii tosi hyvin savupallas, harmi että on niin kallista, tai ihan tavallinen tonnikala.

Parasta koko jutussa on kastike- siihen tulee himo!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pippurimakrilli, savustettu, Pirkka1.3g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Kurkku 0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vispikerma (Milbona)0.9g2.6kcal0g0g0.3g0g
Makeutusjauhe,cologran, 1tl=0,5g (Lidl), annos 75.0g0g0kcal0g0g0g0g
Sinappi (teollinen)0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g16kcal0.8g0g1.4g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.4g0g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0g0.4g0g
Arvot/100g100g145kcal7.1g0g12.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178956