Ahvenvuoka ala pirkka

Keitä parsakaalikukintoja n. 3 min.
voitele laakea uunivuoka margariinilla.

Laita ahvenfileille suolaa ja ruohosipulia, kääri rullalle ja laita vuokaan, väliin esikeitettyä kukkakaalia.

Sitten vuokaan ruokakerma ja sinihomejuusto murusina.

Uuni n.225 astetta, aika puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka1.4g1.2kcal0.3g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.1g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma 5% valio hyla 2dl1.4g0.8kcal0g0g0.1g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Ruohosipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Cashewpähkinät, annos 10g0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal1g0g0.6g0.2g
Valittu annoskoko6g5kcal0.5g0g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0g0.2g0.1g
Arvot/100g100g95kcal8.8g0g5.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252830