Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea1g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g1.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 0.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g5kcal0.2g0.4g0g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0.1g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Arvot/100g100g40kcal1.7g3.4g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364