Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.6g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g0.5g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g14kcal0.8g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.4g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g125kcal7.1g1.8g10.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560