Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g2g2.2kcal0.5g0g0g0g
Paprika, punainen0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P0.7g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g8kcal1g0g0.2g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.5g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.3g0g0.1g0g
Arvot/100g100g71kcal8.6g0g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855