Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g0.7g0.7kcal0.1g0g0g0g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g2g3.3kcal0.4g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g8kcal1g0g0.4g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.5g0g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.3g0g0.1g0g
Arvot/100g100g69kcal8.6g0g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505