Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1.6g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g7kcal0.6g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.3g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g61kcal5.3g1.8g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303