Ranskalainen kalakeitto

1 kpl purjo
1 rlk oliiviöljyä (De Cecco)
1 kpl sipuli
8 dl vettä
1 dl paseerattua tomaattia (Pirkka)
1 sitruunan mehu
1 yksikyntinen valkosipuli (tai 3-4 kynttä)
1 tl suolaa
1 tl timjamia
musta/valkopippuri
300 g seitiä (Euroshopper)
1 prk simpukoita (Pirkka)
1 pss katkarapuja (Pirkka, pieni pussi)
1 ruukkutilli

Kuullota purjo ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti, sitruunamehu ja hienonnettu valkosipuli.

Mausta suolalla, timjamilla ja pippurilla.

Lisää seitikuutiot ja anna hautua n. 15 min. Lisää simpukat ja viimeiseksi katkaravut sekä tilli (älä enää keitä, katkaravut sitkistyvät).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)0.5g0.3kcal0.1g0g0g0g
Simpukoita, säilyke (pirkka) (150g)0.7g0.8kcal0.1g0g0g0g
Seitiä kuutioina0.9g0.8kcal0.2g0g0g0g
Tilli tuore0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (de cecco)0g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g5kcal0.8g0g0g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0.4g0g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.2g0g0g0g
Arvot/100g100g41kcal7.1g0g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=23770