Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g5kcal0g0.6g0g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.2g0g0g
Arvot/100g100g40kcal0g5.3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625