Pannupitsa karpin tapaan

Pohja: juusto (n.40g) raastetaan ja sekoitetaan kananmunien kanssa.

Toisessa kulhossa sekoitetaan kuivat aineet ja lisätään juusto-munaseokseen.

Levitetään lusikalla leivinpaperille ja esipaistetaan n. 10 min. 200 asteessa.

Sitten täytteitä oman mieltymyksen mukaan ja paistetaan, kunnes juusto on sulanut (n. 10min) ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]0.6g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Vehnälese 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Pellavansiemenrouhe (risetti, kuitu vähennetty hh:sta) (Risetti), annos 10g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Venäläinen meetvursti (Kotivara), annos 15g0.5g2kcal0.1g0g0.2g0g
Arla apetina feta snack, vihreät oliivit ja valkosipuli, 150 g1.2g3.2kcal0.2g0g0.2g0g
Ketsuppi 1 kg pullo (Lidl), annos 10g0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g26kcal1.6g0.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko6g13kcal0.8g0.3g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.4g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g215kcal13.3g5g11.7g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181727