Linssipata

Leikkaa vihannekset pieniksi paloiksi.

Freesaa oliiviöljyssä aloittaen kovista vihanneksista, lisää pehmeät ja tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Kypsennä 8 minuuttia ja lisää huuhdellut linssit.

Hauduta kypsäksi.

Käy pastakastikkeeksi, lisäkkeeksi lihalle, kanalle ja ihan sellaisenaan raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Munakoiso 1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green0.8g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g10kcal0.4g1g0.2g0.2g
Valittu annoskoko6g5kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g90kcal3.4g8.6g1.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326336