Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g0.3g1.1kcal0g0g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Veripalttu (Tapola), annos 200g1g2.4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g9kcal0.2g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.1g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g76kcal1.7g6.9g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337