Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.3g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta1.1g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Parsakaali brokkoli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g4kcal0.4g0g0.2g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Arvot/100g100g36kcal3.4g0g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332572