Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen3.4g10kcal0.4g1.7g0.2g0.1g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g1.2g4.6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g1.2g4.8kcal0.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g38kcal1.4g3.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko6g19kcal0.7g1.8g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.4g0.9g0.6g0.1g
Arvot/100g100g328kcal12.1g31g19g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890