Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 2.7g6.3kcal0.3g0g0.5g0g
Oliiviöljy 0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g20kcal0.6g0.2g1.6g0g
Valittu annoskoko6g10kcal0.3g0.1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g174kcal5.3g1.8g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301996