Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g1.8g3kcal0.4g0g0.2g0g
Herkkusieni 1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g11kcal0.8g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.4g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g93kcal6.9g5.2g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726