Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnälese 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g8kcal0.2g1.6g0g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.1g0.8g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.4g0g0g
Arvot/100g100g66kcal1.7g13.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191069