Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Siirappi, tumma0.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Neilikka, annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g2.3g8.2kcal0.1g1.9g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g40kcal0.2g6.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko6g20kcal0.1g3.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.1g1.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g336kcal1.7g55.9g10.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120349