Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 3.9g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.1g0kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Viinietikka 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal0.2g1g0.4g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.1g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g77kcal1.8g8.9g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848