Kikhernemuhennos

Silppua valkosipuli ja chili, kuullota oliiviöljyssä kunnes pehmenneet ja maut irronneet.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää purkillinen kikherneitä, raasta joukkoon sitruunan kuori ja purista sen jälkeen sekaan sitruunan mehu.

Hauduta miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia.

Survo muutama kikherne kattilan seinää vasten ja sekoita "tahnamaiseksi" ja anna hautua vielä muutama minuutti.

Tarjoile vaikka paistetun kanan kylkiäisenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Zipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle3.9g5.1kcal0.3g0.8g0.1g0.2g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g14kcal0.6g1.6g0.4g0.4g
Valittu annoskoko6g7kcal0.3g0.8g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g123kcal5.3g14g3.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218503