Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)2.6g3.6kcal0.5g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g15kcal1g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.5g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g126kcal8.6g3.4g6.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883