Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kesäkurpitsa, tuore3.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Aurajuusto0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma 5%, Valio1.4g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g10kcal0.4g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.2g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g81kcal3.4g5.1g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89757