Lihamakaronilaatikko

Paista jauheliha silputun sipulin kanssa öljy tilkassa, mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Keitä vesi lisää maustekuutiot ja makaronit.

Keitä n. 7 min. makaronin ei tarvitse olla ihan kypsää.

Kaada keitetyt makaronit liemineen uunivuokaan lisää paistettu jauheliha ja sekoita.

Paista 225° n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g1g3.4kcal0.2g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi3.4g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio vähärasv.&vähäsuol. Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g12kcal0.8g1.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko6g6kcal0.4g0.6g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g104kcal7g10.5g1.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108396