Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g5kcal0.2g0.8g0g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.2g0g0g
Arvot/100g100g41kcal1.7g6.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967