Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.6g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g1.5g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Ranskankerma Valio0.7g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g21kcal1.4g0g1.8g0g
Valittu annoskoko6g11kcal0.7g0g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0g0.5g0g
Arvot/100g100g181kcal11.9g0g15.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357