Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Juustoraaste emmental punaleima0.7g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g19kcal0.6g0.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko6g9kcal0.3g0.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g160kcal5.2g3.4g12.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718