Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Lohi tuoresuolattu 2.9g5.3kcal0.7g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g18kcal1.4g1g0.6g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.7g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g149kcal11.9g8.5g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281