Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 1.3g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Aurajuusto0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g0.7g2.2kcal0g0g0.2g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g14kcal0.6g0.2g1g0.2g
Valittu annoskoko6g7kcal0.3g0.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g115kcal5g1.7g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072