Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas0.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl1g3.4kcal0.1g0.6g0g0.1g
Rypsiöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Dolmio Light Classico Bolognese1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)1g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).0.7g0.8kcal0.2g0g0g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g22kcal1.4g1.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko6g11kcal0.7g0.9g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g186kcal11.9g15.3g6.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610